Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2015 - 17:24

Durdurulan araçtan cephanelik çıktı

Büyüt
Küçült
Durdurulan araçtan cephanelik

Konuya ilişkin Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, Midyat-Batman yolu girişinde oluşturulan uygulama noktasına gelen ve durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenilen bir aracın görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladığına dikkat çekilerek görevlilerce takibe alınan aracın kısa bir süre sonra yakalandığı kaydedildi.

Araç içerisinde arama yapıldığının belirtildiği açıklamada, Aramada, 3 Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 4 Kaleşnikof marka uzun namlulu silah şarjörü, 621 Kaleşnikof marka uzun namlulu silaha ait dolu fişek ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır. Olayla ilgisi bulunan N.Y. (49) ve İ.Y. (55) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak, Midyat Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse kaçakçılıkla mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü kaçakçılık olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecek ve gerekli tüm tedbirler alınacaktır denildi.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024