Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1882 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2016 - 12:52

Dünyada tesadüf diye bir şey yoktur

Büyüt
Küçült
Dünyada tesadüf diye bir şey

MEHMET COŞKUNDENİZ

Süheyla Aldoğan 1951de Koreye savaşmaya gittiği için eşi Yüzbaşı Kaya Aldoğana küser! Koreden gelen mektupların hiçbirine cevap vermez.

Sonunda affetmeye karar verir ve bir mektup yazar. Ne yazık ki o mektup Yüzbaşı Kaya Aldoğana ulaşmaz. Çünkü yüzbaşı o gece Korede şehit olmuştur. Yüzbaşı Kaya Aldoğanın naaşı bulunamaz. Bu yüzden ne cenaze töreni yapılabilir ne de bir mezarı vardır.

Sadece Korede şehitlikteki anıtta bir plakette adı yazılıdır. Bu durum Süheyla Aldoğanın acısına hep acı katar. Her fırsatta da şunu söyler: Kayacığıma bir cenaze töreni bile yapılamadı. Yoksa şehidim cumhurbaşkanının, başbakanın, bakanların katılacağı askeri törenle defnedilmeyi hak etmişti. 26 yaşında dul kalan Süheyla Aldoğan, kızları Sündüs ve halen POSTA Gazetesi yazarı olan Yazgülüyü tek başına büyütür. Şehit eşi olmaktan hep gurur duyar. Kendini her zaman Şehit Yüzbaşı Kaya Aldoğanın eşi Süheyla diye tanıtır.

MEZAR TAŞINDAKİ YAZI

Paging.create(3, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024