Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1581 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2016 - 16:35

Diyarbakırda yaralı polislerin yardımına vatandaşlar koştu

Büyüt
Küçült
Diyarbakırda yaralı polislerin yardımına vatandaşlar

Merkez Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesinde dün gece başlayan çatışmalar sürüyor. Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte geniş kapsamlı operasyon başlatılan bölge abluka altına alındı.

Çok sayıda Özel Harekat polisinin sevk edildiği mahallede teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürerken, güvenlik güçleri ile teröristler arasında sık sık şiddetli çatışmalar yaşandı.

Yasak kapsamında bulunan Nükhet Coşkun Caddesinde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracına teröristler tarafından ara sokaktan roketatarlı saldırı yapılarak, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polislerin yardımına çevrede bulunan vatandaşlar yetişti. İlk müdahalelerini vatandaşların yaptığı polisler, Diyarbakır Asker Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının ardından bölgede teröristler ile güvenlik güçleri arasında sıcak temas yaşandı. Çatışmada kurşunların arasında kalan 3 vatandaş da yaralandı. Yaralılar, özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Teröristler, aynı cadde üzerindeki polise iki kez daha roketatarlı saldırı girişiminde bulundu. Ancak roket mermileri zırhlı araçları es geçerek bir markete isabet etti. Markette yangın çıktı.

Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar ve vatandaşlar yaptı. Bir süre sonra olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, çatışma nedeniyle yangına müdahale edilemedi.

İlçede operasyonlar sürüyor.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024