Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1977 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Aralık 2015 - 14:23

Diyarbakırda silah sesleri...

Büyüt
Küçült
Diyarbakırda silah

Diyarbakır Dağkapıda saat 12:50 sıralarında silah sesleri duyuldu.

Cumhuriyetten Mahmut Oralın haberine göre, bir kişinin vurulduğu, elinde bir tabanca olduğu ve yerde hareketsiz yattığı öğrenildi.

 

Polisin siper aldığı yerde yatan kişinin kimliğinin henüz belli olmadığı belirtiliyor.

DİYARBAKIRDA OPERASYON

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesine giden Dağkapı, Tekkapı, Urfakapıda oluşturulan polis noktalarından giriş çıkışlar kontrol ediliyor. İlçeye giren ve çıkanlar didik didik aranırken, olay yerine müdahale için giden ambulansların da arandığı gözlendi. Operasyona İstanbul, İzmir, Siirt, Erzincan, Batmandan gelen özel harekat timleri de destek veriyor.

 

Polis ve jandarma özel harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlar devam ederken, ilçeden zaman zaman silah ve patlama sesleri geliyor. Helikopterler de uçuş yaparak operasyonlara havadan destek veriyor.

DHA

güncellem  15:18

Diyarbakırın Sur ilçesinde polise silahlı saldırıda bulunan kadın terörist vurularak etkisiz hale getirildi.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğüDiyarbakırın Sur ilçesi Dağkapı semtinde güvenlik noktasında üst araması yapan bayan polislere, silahlı saldırı düzenledi.Kadın polis, üzerinde çelik yelek olması nedeniyle kurtuldu, saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist ise öldürüldü.

ÖZEL HAREKATIN OPERASYONLARI SÜRÜYOR

Polis ve jandarma özel harekat timlerinin yürüttüğü operasyonlar devam ederken, ilçeden zaman zaman silah ve patlama sesleri geliyor. Helikopterler de uçuş yaparak operasyonlara havadan destek veriyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SÜRÜYOR

Geçen cumartesi günü Baro Başkanı Tahir Elçi in başından vurularak öldüğü, 2 polisin şehit edildiği merkez Sur İlçesi de bu sabah yeniden sokağa çıkma yasağı konuldu.

Sur İlçesi de 28 Kasım cumartesi günü Baro Başkanı Elçi in öldürülmesi ve 2 polisin şehit edilmesi üzerine 28 Kasımda Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahalleleri ile Gazi Caddesi de 13.00 en itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, yasak, pazartesi günü saat 07.00de kaldırılmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024