Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2201 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2015 - 09:49

Diyarbakırda PKKlılardan polise bombalı saldırı

Büyüt
Küçült
Diyarbakırda PKKlılardan polise bombalı

Diyarbakırın merkez Yenişehir İlçesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde PKKlılar, saat 22.45 sıralarında zırhlı polis aracının geçişi sırasında önceden rögara döşedikleri bombayı patlatarak saldırı düzenledi.

Saldırı Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Şehitlik Polis Merkezine yaklaşık 150 metre mesafede meydana geldi. PKKlılar cadde üzerinde bulunan rögara tuzakladıkları bombayı zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.

Patlamanın polis aracının geçişinden saniyeler sonra yaşanması nedeniyle saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Tahrip gücü yüksek bombanın patlaması nedeniyle cadde üzerinde çukur oluşurken, çevre binaların camları kırıldı.

Polis, bombalı saldırının gerçekleştiği caddeyi araç ve yaya trafiğine kapatarak, geniş çaplı inceleme başlattı. Saldırıyı düzenleyen PKKlıları yakalamak için operasyonlar sürüyor.



Canan ALTINTAŞ/ DİYARBAKIR, (DHA) 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024