Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2699 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2015 - 15:11

Diyarbakırda bombalı saldırı: 1 polis şehit

Büyüt
Küçült
Diyarbakırda bombalı saldırı: 1 polis
Diyarbakırda düzenlenen saldırıda 1 polis memuru şehit oldu.

Diyarbakırın Sur Ä°lçesi de hendek kapatma çalışması yapan güvenlik güçlerine PKKlılar, roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 polis ÅŸehit olurken, 2 polis yaralandı.

Diyarbakır Valiliği tarafından merkez Sur İlçesi de 7 ve Yenişehir İlçesi de 2 mahallede bu sabah saat 05.00 en itibaren ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, güvenlik güçleri PKKlıların kazdığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için operasyon başlattı. Sur İlçesi in Fatihpaşa Mahallesi de zırhlı araçlarla hendek kapatmaya gelen polis ekibine PKKlılar roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı ve ardından hendeğe tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi. 1 polis şehit olurken, yaralanan 2 polis sevk edilen ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi e götürülerek tedaviye alındı.

Güvenlik güçleri, saldırıyı gerçekleÅŸtiren PKKlıların  etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniÅŸ kapsamlı operasyon baÅŸlattı.

Diyarbakır şehir merkezinden Hani ilçesine giden bir polis de Cuma akşamı ailesinin yanında PKKlılar tarafından şehit edildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024