Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2101 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2015 - 11:41

Diyarbakırda 1 asker şehit 1 asker yaralı

Büyüt
Küçült
Diyarbakırda 1 asker şehit 1 asker

Diyarbakırda sokağa çıkma yasağı bulunan merkez Sur İlçesinde güvenlik güçleriyle PKKlılar arasında çıkan çatışmada, PKKlıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 uzman çavuş yaralandı.

1 ASKER ÅžEHÄ°T 1 ASKER YARALI

Diyarbakırın merkez Sur İlçesinde bariktaların kaldırılması, hendekleri kapatılması ve PKKlıların etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan, 11 Aralık cuma günü 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağının 17inci gününde çatışmalar yaşandı. Bu sabah saatlerinde 7inci Kolordu Komutanlığına bağlı askerler, polis ve jandarma harekat timleri operasyonlarını sürdürürken, Yıkıkkaya Sokak üzerinde PKKlılar tarafından keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 2 uzman çavuş yaralanırken, güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı.

Çatışma nedeniyle ambulansların bir süre giremediği bölgede yaralı askerler, daha sonra alınarak ambulansla alınarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

UZMAN ÇAVUŞ HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Askerlerden durumu ağır olan uzman çavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu. Diğer yaralı uzman çavuş ise Diyarbakır Asker Hastanesinde götürülerek tedavi altına alınırken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sur İlçesinde güvenlik güçleri ile PKKlılar arasındaki çatışmalar yer yer devam ederken, ilçeden silah ve patlama sesleri yükseliyor.

diyarbakır,çatışma,terör,şehit





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024