Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2001 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ocak 2016 - 11:23

Diyarbakır Surdan acı haber: 1 şehit

Büyüt
Küçült
Diyarbakır Surdan acı haber: 1

TSK açıkladı:

15 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde gün boyu devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırılar sonucunda biri ağır olmak üzere sekiz kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, ağır yaralanan kahraman silah arkadaşımız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 16 Ocak 2016 saat 01.00de şehit olmuştur.

Diğer yaralı yedi kahraman silah arkadaşımızın hayati tehlikeleri bulunmayıp, tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024