Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 637 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Mart 2023 - 06:51

Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu boşaltıldı!

Büyüt
Küçült
Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu
Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu deprem sonrası fiziki şartların uygun olmadığı gerekçesiyle, yaklaşık 300 tutuklu ve hükümlü ile 250'ye yakın personelin başka yerlere sevk edilmesiyle boşaltıldı.

Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü içinde bulunan D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun inşasına 1995 yılında inşasına başlanmış, 28 Aralık 2002 tarihinde tamamlanarak 22 Aralık 2003 tarihinde hizmete açıldı.

DEPREMDEN SONRA FİZİKİ ŞARTLARI UYGUN DEĞİL

Alınan bilgilere göre, D Tipi cezaevi pazar günü kapatıldı. FETÖ, Hizbullah, terör örgütü ve organize suçlardan tutuklu ve hükümlü yaklaşık 300 mahkum kampüs içi, Batman, Elazığ ve Van'a gönderildi. Yaklaşık 250 personel ise kampüs içine dağıtılarak görevlendirileceği öğrenildi. Öte yandan, depremden sonra cezaevinin fiziki şartlarının uygun olmadığı kaydedildi.

Diyarbakır D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu boşaltıldı! Yüzlerce tutuklu başka yerlere sevk edildi

İNŞASINA 1995 YILINDA BAŞLANMIŞTI

Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü içinde bulunan D Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun 1995 yılında inşasına başlanmış, 28 Aralık 2002'de tamamlanıp, 22 Aralık 2003 tarihinde açılmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024