Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2015 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 15:59

DİSK: 1 Mayısta Taksimdeyiz

Büyüt
Küçült
DİSK: 1 Mayısta

1 Mayıs Tertip Komitesi öncülüğünde düzenlenen etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP milletvekilleri Hasip Kaplan, Leven Tüzel, CHP milletvekilleri Süleyman Çelebi, Aykut Erdoğdu, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Sarıgül, DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu gibi isimler katıldı.

Gümüşsuyu Caddesi üzerinde toplanarak Kazancı yokuşuna yürüyen grup, burada anma etkinliği düzenledi. Ölenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunan grup, hayatını kaybedenlerin isimlerini okudu.

 

Burada kısa bir açıklama yapan DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, 1 Mayıs kutlamaları için Taksim Meydanını yasaklamanın akıl dışı olduğunu söyleyerek, 1 Mayısta Taksimde olacağımızı bugün buradan bir kez daha ilan ediyoruz dedi.

Daha sonra 1 Mayıs 1977 olaylarında hayatını kaybedenler için Kazancı yokuşu girişine karanfiller bırakıldı.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024