Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2471 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Kasım 2015 - 10:13

Dışişleri Bakanlığından O seyahat uyarısı

Büyüt
Küçült
Dışişleri Bakanlığından O seyahat

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Manila Uluslararası Havalimanı dahil birçok yolun söz konusu tarihlerde ulaşıma kısmen ya da tamamen kapatılacağı belirtilerek Filipinlere seyahat edecek vatandaşlara seyahatlerini yeniden planlamaları tavsiyesinde bulunuldu.

Dışişleri Bakanlığının konuya ilişkin açıklaması şöyle:

18-19 Kasım 2015 tarihleri arasında Manilada düzenlenecek olan APEC Liderler Zirvesi sebebiyle 17-20 Kasım 2015 tarihleri Filipinler Hükümetince resmi tatil ilan edilmiştir. Anılan resmi tatil tarihlerinde Manilada uçuşa yasak bölge ilanı, Manila Uluslararası Havalimanının (NAIA) ve bir çok yolun ulaşıma tamamen veya kısmen kapatılması tedbirleri uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın, anılan tarihlerde başkent Manilaya yapmayı öngördükleri seyahatlerini yukarıdaki koşulları dikkate alarak yeniden planlamaları tavsiye olunur





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024