Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2176 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Ekim 2015 - 13:32

Dilek Doğan, Afşinde son yolculuğuna uğurlandı

Büyüt
Küçült
Dilek DoÄŸan, AfÅŸinde son yolculuÄŸuna

Sarıyerdeki terör operasyonu sırasında polisin ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün hayatını kaybeden Dilek Doğan için memleketi Kahramanmaraşın Afşin İlçesine Türkçayırı Mahallesindeki cemevinde öğle saatlerinde tören düzenlendi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU DA CENAZEYE KATILDI

Törene Doğanın ailesi, yakınları ve birçok kentten gelen çok sayıda kişinin yanı sıra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. Selvi Kılıçdaroğlu, Doğan Ailesine baş sağlığı diledi. Doğanın üzerinde karanfiller ve fotoğrafının bulunduğu cenazesi, siyah kıyafet giyen kadınların omzunda dedesi Mehmet Doğanın evinde helallik alındıktan sonra cemevine getirildi. Burada kılınan cenaze namazı ve yapılan törenin ardından yürünerek Türkçayırı Mezarlığına getirilen Doğanın cenazesine sarılan annesi Aysel, babası Metin ve kardeşleri uzun süre gözyaşı döktü. Doğanın cenazesi, mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

BABADAN CENAZE YIKAMA ARACI SÄ°TEMÄ°

5 çocuklu ailenin ortanca kızı olan Dilek Doğanın babası Metin Doğan, yetkililerden cenaze yıkama aracı istendiğini ancak olumsuz yanıt aldıklarını öne sürerek, Cenaze yıkama aracı talebinde bulunduk, göndermemişler. Bu bir ayrımcılıktır, böyle yapmasınlar dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024