Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2406 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2015 - 15:22

Dilek D.nin ağabeyi: Onu polis vurdu

Büyüt
Küçült
Dilek D.nin ağabeyi: Onu polis

İstanbul Sarıyerde bu sabah gerçekleştirilen terör operasyonu sırasında silahla yaralanan kadının tedavisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor. Dilek Doğan adlı kadının yakınları yaralanmaya polisin attığı kurşunun yol açtığını iddia etti.

Anadolu Ajansının konuya ilişkin haberinde ise, operasyonda yaralanan 24 yaşındaki Dilek Dnin polisle çatışmaya girmediği, özel harekat ekiplerince Sarıyer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesindeki evde arama yapıldığı sırada arbede çıktığı, ev sakinlerinden birinin polisin silahına sarılıp tetiğe basması sonucu sırtına mermi isabet ettiği belirtildi.

SABAHA KARŞI OPERASYON


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, sabah saat 04.00 sıralarında Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi ve Baltalimanı Mahallesinde önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenlemişti.

Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon sırasında bir gecekonduya baskın yapılmış; pperasyon sırasında 24 yaşındaki Dilek D. isimli kadın vücuduna isabet eden kurşunla yaralanmıştı.

Yaralı kadın Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hastanenin acil servisinde bekleyen Çevik Kuvvet polisleri ile Dilek Doğanın yakınları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

AĞABEYİ: POLİS VURDU


Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Dilek Doğanın ağabeyi Emrah Doğan, operasyon başladığı sırada kapı önünde oturduklarını belirterek, polisin önce tartakladığını ardından silah kullandığını, bu silahtan çıkan kurşunun kız kardeşine isabet ettiğini iddia etti. Doğan polisin kız kardeşini hedef alarak ateş ettiğini ileri sürdü ve şikayetçi olacaklarını söyledi. Emrah Doğan ayrıca yaralı kardeşi için gelen ambulansın olay yerine geç ulaştığını söyledi.

Uzay KESMEN - Mehmet İlkay ÖZER/ İSTANBUL, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024