Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1976 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2015 - 00:35

Didim martılara emanet

Büyüt
Küçült
Didim martılara

 Aydında oluşturulan bisikletli polis timi martılar, Didim İlçesinde de göreve başladı. Altınkum Yalı Caddesinde görev yapacak bisikletli polisler, parklarda çocuk ve yaşlıların, sahillerde turistlerin güvenliğinden sorumlu olacak.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan bisikletli polis timi martılar yaz sezonu boyunca, Didim Yalı Caddesinde görev yapacak. Motorize taşıtların giremediği alanlarda görev yapacak martılar, yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini sağlayacak. Ayrıca genel asayişin sağlanması, önleyici güvenlik hizmetlerinde etkinliğin arttırılması ve halkla ilişkilerin geliştirilmesine katkı sağlayacak.

Dört kişilik bisikletli polis timinin göreve başladığını söyleyen Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Bisikletli polis timi martılar, ilçemizde göreve başladı. Parklar, yeşil alanlar, sahil şeritleri ve turistik yerleşim yerlerinde görev yapacak bisikletli polis timi martılar, özellikle parklarda çocukların korunması ve sahil kenarlarında yerli ve yabancı turistlerin mağduriyetlerinin giderilmesi anlamında hizmet verecek dedi.

Bisikletleriyle devriye gezen polislerin faydalı olduğunu söyleyen İngiliz turistler, Özellikle turistlere ısrarla satış yapmaya çalışan kişiler, bu polisler sayesinde turistlerden uzak duruyor. Bu bizi mutlu ediyor dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024