Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2856 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2015 - 11:23

DHKP-Cnin İstanbul sorumlusu yakalandı

Büyüt
Küçült
DHKP-Cnin İstanbul sorumlusu

İstanbuldaki kanlı eylemleri planladığı ve organize ettiği öne sürülen İstanbul alan sorumlusu S.Mnin yine ses getirecek büyük bir eylem planladığı yönünde bilgi alındı. İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hassas bir çalışma yürüttü. Hürriyetten Çetin Aydının haberine göre, sürekli adres değiştiren ve örgüt üyeleriyle kuryeler aracılığıyla haberleşen S.Mnin izi bulundu.

İstanbulda gizlendiği hücre evi belirlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon timleri, sabaha karşı 03.00 sıralarında operasyon düzenledi. S.M gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen S.M, sorgulanmak üzere Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. S.Mnin emniyetteki sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği belirtildi. 

KANLI ÖRGÜTÜN KİLİT İSMİ

DHKP-C, Dursun Karataşın 2008 yılında kanserden ölümünün ardından 4 kişilik bir merkez komite tarafından yönetilmeye başlandı. S.M bu komite içinde yer aldı. Yakın dönemde cezaevinden çıktı. Cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul alan sorumlusu olarak görev yapmaya başladı. İstanbuldaki kanlı eylemleri planladığı öne sürüldü. S.Mnin ses getirecek büyük bir eylem planı içinde olduğu iddia edildi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024