Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1988 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2016 - 10:46

DHKP-Cli İsmail Akkolla ilgili flaş gelişme

Büyüt
Küçült
DHKP-Cli İsmail Akkolla ilgili flaş

Aydın ın Söke ilçesinde önceki gün yakalanan Sabancı suikastı sanığı DHKP-C li İsmail Akkol ile Fadik Adıyaman, İstanbul ve Aydın Cumhuriyet Başsavcılıklarının yaptığı görüşme sonucu adli işlemlerin İstanbulda görülmesine karar verilmesi nedeniyle İstanbula getirildi.

TUTUKLANDI

İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi, Sabancı suikastinin faili terör örgütü DHKP/C üyesi İsmail Akkolun tutuklanmasına karar verdi.

AYDINDA SORGULANIP İSTANBULA SEVK EDİLDİLER

Aydın Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde salı gününden beri gözaltında tutulan DHKP/C terör örgütü üyesi İsmail Akkol ile Fadik Adıyamanın emniyetteki sorguları tamamlandı.

Zanlılar, gece yarısı geniş güvenlik önlemleri altında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden çıkarılarak Aydın Devlet Hastanesine götürüldü. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Akkol ile Adıyaman, daha sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasına getirildi. Akkol ile Adıyamanın bulunduğu iki minibüs, bir süre sonra 2 zırhlı araç akrep eşliğinde emniyet binasından çıkarılıp İzmir Adnan Menderes Havalimanına getirildi.

Akkol ile Adıyaman sabah uçakla İstanbula getirildi.

 

BİRİSİNİN ELİ ÇANTASINDA DİĞERİNİN ELİ BELİNDEYDİ

Kısa sürede şüphelilerin DHKP-C üyesi olduğunu belirleyen polis, Akkolun elinin belinde, Adıyamanın elinin çantasının üzerinde olduğunu gözlemleyerek bu kişilerin çatışmaya girebilecekleri ihtimaline karşı operasyon için uygun zamanı bekledi.

Eskişehire gitmek üzere sahte isimlerle bilet alan Akkol ve Adıyamanın gitar çantası ile bir koliyi otobüs bagajına vermesinin ardından düğmeye basıldı. Sivil polisler, Akkol ile Adıyamanı silahlarına ulaşamadan etkisiz hale getirdi. Akkolun belinde bir tabanca, Adıyamanın çantasında otomatik tabanca ile 3 el bombası bulundu. İki kişinin üzerinde yaklaşık 10 bin liraya yakın döviz ve Türk lirası ile eylem sonrası tanınmamak için giyecekleri kıyafetler ele geçirildi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024