Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1981 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2015 - 15:23

Derikte çatışma;1 asker şehit

Büyüt
Küçült
Derikte çatışma1 asker

Sokağa çıkma yasağının ve operasyonların sürdüğü Mardinin Derik ilçesinde sabah saatlerinde teröristlerce askeri bir araca roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Bölgede operasyon ve çatışmaların sürdüğü belirtildi.

GENELKURMAYDAN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı şu açıklamayı yaptı:

30 Kasım 2015 tarihinde saat 08.30da Mardin ili Derik ilçe merkezinde yürütülmekte olan operasyonda Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız derhal hastaneye sevkedilmiş olup hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Devam eden operasyonda, saat 10.45te bir kahraman silah arkadaşımız da ağır yaralanmış, tahliye edildiği hastanede tedavisine devam edilmektedir

 

ACI HABER BABA OCAĞINA VERİLDİ

Mardinin Derik ilçesindeki terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Sezer Aydemirin Mersindeki ailesine acı haber ulaştı.

Askeri yetkililer, yaklaşık 1 yıl önce Elazığdan Mersine yerleşen baba Metin ve anne Aynur Aydemire oğullarının şehit olduğu haberini, dayısı Evren Kayanın Bahçelievler Mahallesindeki evine gelerek verdi. Aydemirin şehit olduğu haberini alan yakınları gözyaşları dökerken, dayı Kayanın evine ve çevredeki binalara Türk bayrakları asıldı. Ailenin bulunduğu binanın önünde bir ambulans hazır bekletildi.

 

Bu arada, bekar ve 4 yıldır asker olan Sezer Aydemirin üç çocuklu ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi. Ailenin isteği üzerine cenazenin Elazığa defnedileceği bildirildi. Mardinin Derik ilçesindeki terör operasyonu sırasında çıkan çatışmada 1 asker şehit olmuş, 1 asker yaralanmıştı.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024