Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2541 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2015 - 10:55

Deniz Baykal: Hukuk devletinde böyle bir şey olamaz

Büyüt
Küçült
Deniz Baykal: Hukuk devletinde böyle bir şey

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya milletvekili adayı Deniz Baykal, Gazipaşada düzenlenen mitinge katıldı. Cumhuriyet Meydanındaki mitingde konuşan Baykal, Ak Parti iktidarını eleştirdi. Çözüm sürecinin ardından görülen terör olaylarını değerlendiren Baykal, Terör, kalıcı ve güven verici şekilde sona ermelidir. Şimdi çıkıyorlar diyorlar ki; Bizi aldattılar. Kim aldatmış; PKK aldatmış. Vay sevsinler. PKKnın aldattığı Türkiyedeki iktidar sahiplerine bir bakın Allah aşkına, böyle bir şey olabilir mi? Daha büyük sıkıntı olur diye korkuyorum. İzlenen politikanın Türkiyeyi Iraka, Suriyeye çevireceğini 10 yıldır anlatmaya çalışıyorum, şimdi geldiğimiz nokta bu dedi.

YASAL MERCİLER GEREĞİNİ YAPSIN

Koza- İpek Holdinge kayyum atanmasıyla ilgili de konuşan Baykal, şöyle dedi:
Hukuk devletinde böyle bir şey olamaz. Bir yolsuzluk, yanlışlık olsa gereğini yetkili merciler yapar, yapmalıdır. Böyle bir şey var mı, yok. E ne var, bizi rahatsız eden yayıncılık var. Bunun hakkında sulh ceza mahkemesi kanalıyla el koyma, kayyuma devretme yapılıyor. Bir hukuk devletinde böyle bir şey olamaz. Türkiyede hukukla nelerin yapıldığını biliyorsunuz. Hukuk, hukuk diyerek Türkiye Cumhuriyetinin genelkurmay başkanı terör örgütünün yöneticisi olarak yıllarca hapse mahkum edildi. Şimdi diyorlar ki aldattılar. Şimdi sen aldandın mı yoksa aldandım diyerek milleti mi aldatmaya çalışıyorsun?

Konuşmasının sonunda CHPnin seçim bildirgesinde tarımla ilgili projeleri anlatan Baykal, Bunları hayata geçirmek için bir tarım bakanı istiyoruz. 1 Kasım, 13 yıllık iktidarın ve yanlışların değerlendirileceği bir seçimdir dedi.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024