Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2310 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2015 - 13:46

Dağlıcaya uçaksavarlı saldırı

Büyüt
Küçült
Dağlıcaya uçaksavarlı
Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca Hudut Tabur Merkezie, Keri Tepe Hudut Bölgesie ve Pey Tepe Hudut Karakolua eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunulduğunu bildirdi.


Genelkurmay Başkanlığı, internet sayfası üzerinden açıklamalarda bulundu. 2 terör örgütü mensubu tarafından TaşarasıJandarma Karakol Komutanlığı a erzak bırakıp dönen 2 sivil şahsın yolu kesilerek, üzerindeki şahsi eşya, para ve araçtaki erzağıngasp edildiğini bildirdi. Ayrıca bir sivil aracın durdurularak yakıldığını kaydetti.

Açıklamada ayrıca, “Dağlıca Hudut Tabur Merkezi e, Keri Tepe Hudut Bölgesi e ve Pey Tepe Hudut Karakolu a eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunulmuş, Pey Tepe Hudut Karakolu un çevre duvarında hasar oluşmuş, Dağlıca köyünde bir vatandaş hafif yaralanmış, saldırının geldiği tespit edilen bölgeye ateşle karşılık verilmesini müteakip terörist ateşleri kesilmiştir.” denildi.

 

 

TSK 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024