Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3307 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Eylül 2015 - 13:44

Dağlıcadaki şehit sayısı neden açıklanamıyor?

Büyüt
Küçült
Dağlıcadaki şehit sayısı neden

POSTA.COM.TR

Türkiye yasta. Dün akşamdan bu yana Hakkari Dağlıcadan şehit haberleri geliyor. Ancak şehit sayısına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, canlı yayında Dağlıcadaki terör saldırısı ve TSKnın neden şehit sayısıyla ilgili henüz açıklama yapmadığına dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Mete Yarar, katıldığı Bugün Tv canlı yayınında Bugünün konusu şu; magazinsel anlamda kaç şehidimiz olduğudur. Benim için 1 ile 100 arasında fark yok. Önce oradaki canlarımıza ulaşalım, sonra eleştirilerimizi yapalım diyerek şunları söyledi:

 

RÜTBESİ MAKAMI NE İSE ÖNCE ONLARA ULAŞALIM

İnsanlar şehit olan ya da yaralı olan arkadaşlarına tırtnaklarını kazarak ilerliyorlar. Bu arkadaşlarımız kimse önce ellerimizi değdirelim. Hesaplaşacağımız zaman gelir. Bugünün konusu şu; magazinsel anlamda kaç şehidimiz olduğudur. Benim için 1 ile 100 arasında fark yok. Rütbesi makamı ne ise önce onlara ulaşalım. Oradaki çocuklarımıza moral verelim. Kendi ülkemizin topraklarında askerlerimize ulaşmak önceliğimiz olsun.Oradaki ana kuzularına ulaşmak en önemli konu.

İNSANLAR ÖNCE GOOGLE EARTHA GİRİP DAĞLICAYA BİR BAKSIN

Dağlıca bölgesine insanlar google earHttan baksınlar. Oradan bakamıyorlarsa arşivden baksınlar. Hiç bir şey yapamıyorlarsa çok yağmur yağdığında araçlarını sağa çekip beklediklerini düşünsünler. Ya da yoğun sis altında araç kullanırken bir metre önlerini göremeyip araçlarını sağa çekip beklediklerini düşünsünler.

BİR TARAFTAN SİS, BİR TARAFTAN YAĞMUR BİR TARAFTAN DOÇKA MERMİLERİ

Bir taraftan yağmur altındalar, bir tarafta doçka saldırısı altındalar bir taraftan da arkdaşlarına ulaşmak derdindeler. O çocuklara ulaşacacklar. Ne bedel ödenirse ödensin. Bir şehidimizi vermek için 4 şehit verdik. Ulaşılacak. O çocuklar geri adım atarak gitmiyorlar. Tırnaklarıyla kaza kaza gidiyorlar. Ben de tablo çiziyorum ya, daha sonra bu tablonun nedenlerini tartışalım. Bugün anası babası olan çocuklar kardeşlerine ulaşmak için ölümü göze alıyorlar.

600 KİLO PATLAYICIYA HANGİ SİLAH DAYANIR

Suriyeden öyle silahlar elde ettiler ki. Biz Suriyedeki olayları anglamıyoruz diye isyan etmiştik. Bu silahlar Türkiyede kullanılacak dedik. IŞİD bahane dedik. Anti tank mayınına karşı tank bile dayanmaz. Bunların hiç biri tank değil. Bunlar patlayıcıya karşı dayanıklı. 600 kilo patlayıcıya hangi zırhlı aracı koruyacaksınız.

ASKERLER REHİN Mİ ALINDI İDDİASI

İrtibat kesilen askerler ulaşılmadan söylenen her şey spekülasyon. Oraya ulaşılmadan söylenecek her şey afaki sayılır. TSKnın açıklama yapmamasının nedeni bir şey bilmeden açıklama yapmıyor.

Haberin Videosu Mete Yarar: Şehit sayısı açıklanamıyor çünkü...startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer35218,35218,201509,35218-358039.jpg,1, 0,Mete Yarar: Şehit sayısı açıklanamıyor çünkü...);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024