Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2471 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ekim 2015 - 15:22

Dağlıca şehitleri memleketlerine uğurlandı

Büyüt
Küçült
Dağlıca şehitleri memleketlerine

Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda PKK mensuplarıyla girilen çatışmalar esnasında Tank Yarbay İhsan Ejdar, Personel Üsteğmen Ünal Darboğaz, Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu ve Astsubay Kıdemli Çavuş Samet Çakır şehit olmuştu.
 

İlgili Haber Dağlıcadaki şehit sayısı 4e yükseldi


Şehitler için Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törene Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, Yüksekova 3üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Bolu 2inci Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, Hakkri Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, 1. Ağır Ceza Reisi Hasan Öztürk, vali yardımcıları Hasan Ongu, Mehmet Emin Taşçı ve Bekir Abacı, Yüksekova İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet, Dağ ve Komando Tugay Komutan Yardımcısı Albay Abdulaziz Tufan İltaş, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile askerler katıldı.



Saygı duruşunda bulunulmasıyla birlikte şehit askerlerin naaşları tören alanına getirilerek özgeçmişleri okundu. Daha sonra Hakkri İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani tarafından okunan duaların ardından şehitlerin naaşları helikoptere alınarak memleketlerine gönderilmek üzere Vana uğurlandı.

Vana getirilen şehit cenazeleri, uçakla memleketlerine gönderildi.


 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024