Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2491 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2015 - 15:54

Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde ilginç protesto

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde ilginç

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisinin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığına devredilmesi kararı protesto edilmek istendi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde piknik yapıp, top oynamak isteyen grup korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığına devredilmesi kararını ve 7 Haziran seçimlerinin ardından partiler arasındaki koalisyon görüşmelerini protesto etmek isteyen grup Cumhurbaşkanlığı Sarayına yürüdü. Grubun önü polis ve Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından kesildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayının halka açık olduğunu belirten grup, kapı girişinde piknik yapıp, top oynamak istediklerini iletti. Korumalar buna izin vermedi.

 

Bunun üzerine grup yanlarında getirdikleri topu birbirlerine atıp top oynamaya başladı. Bunun üzerine eylemciler ile korumalar arasında gerginlik yaşandı. Bir eylemcinin fotoğraf çekmesi sırasında elindeki makineyi almaya çalışan bir koruma, basın dışında kimsenin çekim yapamayacağını söyledi. Eylemciler ve korumalar arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. Korumaların müdahalesiyle grup buradan uzaklaştırıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024