Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2237 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Ekrem Dumanlı yorumu

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Ekrem Dumanlı
Güncel Haberleri › Cumhurbaşkanı Erdoğandan Ekrem Dumanlı yorumu haberi Cumhurbaşkanı Erdoğandan; HDPyi ziyaret ettiği, binaya da arka kapıdan girdiği belirtilen Ekrem Dumanlı hakkında yorum geldi: Arka kapıdan giriyorsan, meşru bir iş yapmıyorsun demektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam saatlerinde Kuveyt'e gitmişti. Erdoğan, Kuveyt dönüşünde uçakta gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zaman Gazetesinin Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı'nın geçtiğimiz günlerde Diyarbakıra giderek HDPli Belediye Başkanı Gülten Kışanak ile gizli bir görüşme yaptığı ortaya çıkmıştı. Dumanlı'nın ayrıca belediye binasına arka kapıdan girdiği ortaya çıkmıştı.

"ARKA KAPIDAN GİRİYORSAN..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem Dumanlı ve HDP'li Gülten Kışanak'ın ortaya çıkan görüşmesine ilişkin "Arka kapıdan giriyorsan meşru bir iş yapmıyorsun demektir" dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024