Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2586 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2015 - 12:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, George Sorosun randevu isteğini reddetmiş

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan, George Sorosun randevu isteğini
Akşam gazetesi yazarı Murat Kelkitoğlu, bugünkü köşesinde 1 Kasım seçimleri sonrası yaşanan ilginç bir olayı açıkladı.

Gezi olaylarında sokakları savaÅŸ alanına çeviren, esnafa ve vatandaÅŸlara zarar veren vandalları desteklediÄŸini itiraf eden Macar asıllı milyarder spekülatör George Sorosa CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸanın rest çektiÄŸi ortaya çıktı. 

Krizi tetikleyen adam olarakta bilinen George Sorosun, 1 Kasım seçimlerinden AK Parti in farklı bir şekilde zaferle çıkmasının ardından keskin bir U dönüşü yaparak soluğu Türkiyede aldığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğandan kendisi ile görüşmek için randevu talep ettiği ancak Erdoğanın bu talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.

İşte Murat Kelkitoğlu un Akşam gazetesindeki yazısı şu şekilde;
Nelere kadirsin 49.5! Millet aldı mı sazı eline, böyle boyun eÄŸdiriyor herkese! Önce mektuplarla devletin başındaki insana meydan okuyanlar, 1 Kasım ertesi ‘gelin kucaklaÅŸalım dizeleri döktürdüler. Türkiyeyi Suriyeye çevirmek isteyenler de bugünlerde diz çökmüş durumda.

Kim mi bunlar?
Gezi olaylarında hukuki ve tıbbi destek verdik itirafında bulunan George Soros bu isimlerin başında geliyor. 1 Kasımda ortaya çıkan 49.5i gören Soros, soluğu hemen Türkiyede aldı. Bakmayın siz gazetelere röportajlar verdiğine, Türkiyeye gelme amacı çok farklıydı.

1 Kasım sonrası dengeler tamamen deÄŸiÅŸtiÄŸi için kokuyu alan Soros, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸanla görüşmek istedi. Yüksek ihtimalle, daha önce kurduÄŸu ittifaklar nedeniyle özür dileyecek, yeni durum için konumlanmaya çalışacaktı. Ancak, istediÄŸi olmadı. ErdoÄŸan, Sorosa randevu vermedi. 

Büyük bir hayal kırıklığı yaÅŸayan Sorosla görüşen var mıdır bilemiyorum ancak muhalefet partilerinin kendisiyle görüşüp görüşmediÄŸini de merak etmiyor deÄŸilim. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024