Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1476 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Kasım 2015 - 11:48

Copla dövülen başkana polise direndin soruşturması

Büyüt
Küçült
Copla dövülen başkana polise direndin

Radikalden İsmail Saymazın haberine göre Suriyenin Kobani kentinden İŞİD üyelerinin çıkarılması üzerine 28 Ocak 2015te Vanın Muradiye ilçesinde, HDPliler tarafından bir kutlama yapıldı. Kutlamada, Öcalanın fotoğrafının yanı sıra Kobani zaferini kutluyoruz ve Direnmek bizim için aşka dönüştü YPG-YPJ yazılı pankartlar asıldı.

Belediye Eşbaşkanı Safure Güneş kutlamaya katılıp bir süre halay çekti ve belediyeye döndü. Ancak çok sayıda polisin alanda birikmesi ve müdahale olacağını öğrenmesi üzerine yeniden miting alanına döndü. Pankartların indirilmesini isteyen İlçe Emniyet Müdürü Fatih Yamaçla görüşen Güneş, müdahale edilmemesini isterken, gaz bombaları atıldı. Aynı anda Güneşin başına coplarla vuruldu. Baygınlık geçiren Güneş, hastaneye kaldırıldı. Muayenede kusma, kafada ve sol gözde şişlik, sağ gözde kanama saptandı.
 
Güneşin yaralanması üzerine görevli polis memurları hakkında idari soruşturma başlatıldı. İfadesi alınan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Yamaç, Güneş için sözde eşbaşkan deyimini kullandı.

Güneş ve diğer HDPlilerin Pankartlar kesinlikle indirilmeyecek, müdahale edilirse karşı konacak, polisin gücü varsa bizim de var denildiğini iddia ederken, Güneşin Müdahale edilirse karşı koyacağız, ölümler olur diye tehdit ettiğini ileri sürdü. Yamaç, Belediye binası tarafından taş atıldığını, Çevik Kuvvetin biber gazı attığını, sözde eşbaşkanın yerde yatar vaziyette olduğunu, muhtemelen provokasyon amacıyla kendisini yere attığını iddia etti.

COPLA VURAN POLİSE ÜÇ GÜN MAAŞ KESİM CEZASI

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz

Paging.create(2, 1);



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024