Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2058 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2015 - 17:58

Çocuklarım açız deyince acizlik hissediyorum

Büyüt
Küçült
Çocuklarım açız deyince acizlik

Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresinde (ASKİ) 4 buçuk yıl çalışan Burhan Ersoy (52), 2013 yılı Ağustos ayında en küçük oğlu Oğuzhanı sünnet yaptırmak için birikmiş 41 gün izin hakkından 6sını kullanmak istedi. Müdürü tarafından onay alan Ersoy, işe başlayacağı pazartesi günü düşerek belini incitti.

Belinde kayma olduğu için işe gidemeyen Ersoy, ertesi gün müdürünün yanına giderek durumu izah etmeye çalıştı. Ancak müdürü kendisi hakkında tutanak tutarak iş hakkını feshettiğini söyledi. Ersoy, gelmediği bir günü de birikmiş izninden düşmesini istedi ama çabaları sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine Burhan Ersoy mahkemeye başvururken, dava sürüyor.

ÇOCUKLARIMIZ OKULA AÇ GİDİYOR

Biri zihinsel engelli 4 çocuğu olduğunu ifade eden Burhan Ersoy, 20 ayı geçkindir işsizim. Evim kira, doğru düzgün ödeyemiyorum kiramı. 3 çocuğum okuyor. Çocuklarım teşekkür, takdir getiriyor ama şu konumda biz bunun mutluluğunu yaşayamıyoruz. Benim tek isteğim devletimizden bize yardım etmesi. Özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Adana Valimiz Mustafa Büyükten yardım istiyorum. Evimizde hiç yemek yok. Çocuklarımız okula aç gidiyor. Ev sahibi polis zoruyla seni evden atacağım diyor. Sokakta mı kalacağım? Başımı sokabileceğim çadırım bile yok dedi.

BİR EKMEK DAHİ ALACAK PARAMIZ YOK

Ersoyun eşi Fikriye Ersoy ise, gözyaşları içinde yardım istedi. Sokakta kalmaktan korktuğunu belirten Ersoy, Yetkililerden iş istiyoruz, aş istiyoruz. Çocuklarımıza sahip çıksınlar. Biz Türk vatandaşı değil miyiz? Neden unutuluyoruz, unutulmak istemiyoruz. Çocuklarım acıktık deyince burukluk, acizlik hissediyorum, kendi kendime kahroluyorum. Bir yıldır ne yiyebiliyoruz, ne içebiliyoruz. İnanın ki uyku uyuyamıyoruz, ev sahibi bize çık diyor. Nereye çıkacağız, başımızı sokacak bir çadırımız bile yok. 4 çocukla nereye gideceğiz. İnanın ki bir ekmek alacak paramız dahi yok. Eş dost onun bunun yardımıyla geçinmeye çalışıyoruz diye konuştu.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024