Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1827 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 23:39

Çocukları kurtarırken ölüyordu

Büyüt
Küçült
Çocukları kurtarırken

Olayda kalbi duran ve hastanede yeniden çalıştırılan Çakmak, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Saat 15.00 sıralarında Kırklarsırtı Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarındaki DSİnin sulama kanalına giren 2 çocuk, iddiaya göre suyun akıntısına kapılarak yardım istedi.

O anda kanal kenarında çim biçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde hizmet alımı ile çalışan Halil Çakmak, çocukları kurtarmak için kanala atladı. Suda çırpınan çocuklardan birini kanalın kenarına iten Çakmak, diğer çocuğu da tutmaya çalıştı. Ancak boğulma tehlikesi geçiren çocuk, Çakmakın üzerine basarak suya gömülmesine neden oldu.

Bu sırada su yutan Halil Çakmak gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların da yardıma koşmasıyla her iki çocuk kanaldan çıkartılırken, suda kaybolan Çakmak, ihbar üzerine olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri tarafından bulunup kanaldan çıkarıldı. Kalbinin durduğu saptanan Çakmaka sağlık ekipleri kalp masajı ve suni teneffüs yaptı.

Kalbi çalışan ve bir ara kendine gelen Çakmak, ambulansla Medical Park Tarsus Hastanesine götürülürken kalbi yeniden durdu. Acil serviste doktorların yoğun çabaları sonucu Çakmakın duran kalbi yeniden çalıştırıldı. Bekr olduğu öğrenilen ve yoğun bakım servisinde solunun cihazına bağlanan Halil Çakmakın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Öte yandan, boğulma tehlikesi geçiren çocukların ise durumların iyi olduğu bildirildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024