Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2076 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Kasım 2015 - 15:23

Cizrede öğretmenevine roketatarlı saldırı

Büyüt
Küçült
Cizrede öğretmenevine roketatarlı

Cizre İlçesinde dün gece özellikle Yasef Mahallesinde polis ile PKKlı teröristler arasında başlayan çatışmalar devam ederken, Alibey Mahallesindeki öğretmenevine gece yarısı roketatarlı saldırı düzenlendi. Teröristlerce atılan roketatar mermisi önce öğretmenevinin bir odasının duvarına çarpıp içeriye girdi, ancak patlamadı. Roketatar mermisinin patlamaması yaklaşık 150 öğretmenin kaldığı öğretmenevinde olası faciayı önlerken, öğretmenler saldırı sonrası kendilerini dışarı attı.

Teröristlerin saldırısından sonra Yasef Mahallesinde çatışmalar bir süre şiddetlenirken, çatışmalar sabah saatlerinde yeniden başladı.

 

Yasef Mahallesindeki çatışmada öldüğü öne sürülen 18 yaşındaki Hacı Doğanın cesedi Devlet Hastanesine götürüldü. 3 yaralı da tedavi altına alındı. Hacı Doğanın nasıl ve kimler tarafından açılan ateşle öldüğü belirlenemedi.

Cizrede, Nusaybin Caddesi Dörtyol Mevkiinde bu sabah kontak anahtarlarını aldıkları araçlarla barikat kurup yolu trafiğe kapatan PKKlı teröristler, yolu açmaya gelen güvenlik güçleri ile çatıştı. Çatışmaların olduğu sırada okula giden öğrenciler atılan gaz bombası ve silah sesleri ile korku ve panik yaşadı. Çatışma nedeniyle aileler çocuklarını okula göndermedi.

 

Yasef Mahallesi ve çevre yolunda çatışma ve silah seslerinin duyulduğu belirtildi. Çevre yolunu da etkileyen çatışmalar nedeniyle araçların geçişlerinin kontrollü yapılırken, ilçede esnaf da kepenklerini kapattı.

Ramazan İMRAĞ/ CİZRE(Şırnak), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024