Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1704 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2016 - 15:27

Cizrede 9 PKKlı öldürüldü, kaçan teröristler binayı yaktı

Büyüt
Küçült
Cizrede 9 PKKlı öldürüldü, kaçan teröristler binayı

Cizrede terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu sürüyor. Cudi Mahallesinde teröristlerin hücreevi olarak kullanıldığı değerlendirilen binaya dün düzenlenen ve örgüt mensuplarının saldırısı sonucu bir polis memurunun şehit olduğu operasyonun ardından sıcak temas sağlandı.

 

BİR POLİS YARALI, 9 PKKLI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Çevredeki bazı binalardan güvenlik güçlerine silah ve roketatarlarla saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada, bir polis memuru yaralandı, 9 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bazı teröristlerin de Cudi Mahallesinde hücreevi olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binayı ateşe vererek kaçtığı belirlendi.

Binadaki yangına müdahale için bölgeye yönlendirilen itfaiye ekiplerinin, teröristlerin açtığı ateş nedeniyle yangına müdahale edemediği öğrenildi. Bölgede operasyon devam ediyor. Bu arada, Bostancı Sokağında bir evin bodrum katında bulunduğu iddia edilen yaralıların tahliyesi amacıyla bölgeye sevk edilen Sağlık Bakanlığına ait ambulansların da bekleyişi sürüyor. 

AA

pkk,cizre,ölüm,çerpışma





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024