Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1526 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2016 - 11:31

Çıplak ayakla 10 kilometre yürüyüp polise sığındı

Büyüt
Küçült
Çıplak ayakla 10 kilometre yürüyüp polise

Suriyedeki iç savaştan kaçan S. ile ailesi merkez Seyhan İlçesinin Zeytinli Mahallesinde oturan Şanlıurfalı akrabalarının yanına yerleşti. İş bulamayan aile, geçimini sağlamak için şehir merkezindeki bulvarlarda mendil satmaya başladı. Ailenin çocukları baba F.A. ile birlikte her sabah erken saatlerde kavşaklara gelip, duran araçların arasında dolaşarak, tehlikeye rağmen akşam geç vakte kadar da para toplamayı sürdürdü.

DİLENMEK İSTEMEYİNCE DAYAK YEDİ

Bu durumdan rahatsız olan F., kavşakta mendil satmak istemedi. Baba F.A. ile aralarında tartışma çıktı. Dilenmek istemeyen çocuk iddiaya göre babası tarafından dövüldü. Bunun üzerine çıplak ayakla evden çıkan S., yürüyerek yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne geldi.

KORUMA ALTINA ALINDI

Başından geçenleri, Arapça bilen bir polise anlatan S., yardım istedi. Bu başvuru üzerine, kız çocuğu ekip aracıyla Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine verdiği ifadede ailesinden şikayetçi olan S.A., sağlık kontrolü ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı yetiştirme yurduna teslim edildi. Şiddet uygulayan baba ile anne hakkında ise soruşturma açıldı.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024