Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2226 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Eylül 2015 - 16:37

CHPli vekilden protesto: Sıradaki benim oğlum mu?

Büyüt
Küçült
CHPli vekilden protesto: Sıradaki benim oğlum

CHPnin kuruluşunun 92nci yıl dönümü sebebiyle CHP Manisa İl Teşkilatı Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunma töreni düzenledi.

Törene CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törene, üzerinde Sıra benim oğlum da mı? yazılı siyah tişörtle gelen CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer dikkat çekti. Milletvekili Biçer, tişörtü Hakkari Dağlıcadaki 2si Manisadan 16 şehit nedeniyle giydiğini belirtip, Acıyı derinden hissettik. Giydiğim tişört, iki şehit cenazesinde yaşadığım acının bir nebze olarak dışa yansımasıdır. Pasif de olsa protestoda bulunmak istedim. Çünkü şehit annelerinin acısını bir anne olarak yüreğimde hissettim. 10 yaşında bir oğlum var. Bu nedenle Sıradaki benim oğlum mu? acısını hissettim. 7 Hazirandan sonra bir anda tetiğe basıp ortalığı kan gölüne çevirenler, savaş çığırtkanlığı yapanlar kendi çocuklarına bedelli askerlik yaptırıp, usulsüzce heyet raporlarıyla askerlik yapamaz raporu alarak çocuklarını askere göndermediler diye konuştu.

Biçer, Hakkarideki terör saldırısı öncesiyle ilgili olarak farklı bir iddia da bulundu.

ERZAK SIKINTISI İDDİASI

Hakkarideki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Artuğun babası Ercan Artuğun kendisine oğlunun zor şartlarda askerlik yaptığını anlattığını vurgulayıp, Şehidimiz, babasına en son lojistik destekten yoksun olduklarını bildirmiş. Komutanların aralarında topladıkları para ile yöre halkından keçi alıp, beslenmek zorunda kalmışlar. Son 20 gündür erzaktan uzaklarmış ve zor koşullar geçirmişler. Bu çocuklarımız bizim çocuklarımız kimsesiz değiller. Teröre izin verenleri, tedbirsizlik yapanları şiddetle kınıyorum. Başbakanı derhal istifaya davet ediyorum. Sorumluluğunu kötüye kullanan Başbakanı derhal istifaya davet ediyorum diye konuştu.

CHPli vekil Biçerin açıklamasının ardından CHP Manisa İl Teşkilatı Milli Egemenlik Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, CHPnin bu yıl 92nci yıldönümü terör olayları sebebiyle buruk bir şekilde kutladığını belirtip, terör olaylarıyla ilgili olarak halkı sağ duyulu olmaya davet etti. Tören Milli Egemenlik Anıtının önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Öte yanda şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğun yaşadıkları erzak sıkıntısını daha önce Facebook sayfasından da paylaştığı ortaya çıktı.

(DHA/ İlker KILIÇASLAN- Ersan ERDOĞAN)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024