Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1751 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2015 - 13:59

CHPli vekilden Akit TV için suç duyurusu

Büyüt
Küçült
CHPli vekilden Akit TV için suç

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, İl Başkan vekili Musa Özdemir ile birlikte Burdur Adliyesine gelerek, Akit TV yetkilileri hakkında 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkındaki Kanun uyarınca savcılıkta suç duyurusunda bulundu.

Sonrasında gazetecilere açıklama yapan Milletvekili Göker, Bildiğiniz gibi ulu önderimizin ölüm yıldönümü olan 10 Kasımda Akit TVnin yapmış olduğu Atamıza hakaret içeren sözlerle manevi şahsiyatını üzen yayını sebebiyle şahsım adına Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum. Buradan da öncelikle Burdur ve tüm Türkiyeye şunu söylemek istiyorum; ulu önderimizin göstermiş olduğu çizgide ilerleyen bizler olduğu sürece Akitlere gereken cevap her daim verilecektir dedi.

Radyo Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) Akit TV hakkında verdiği kınama cezasını da geçiştirme cezası olarak nitelendiren Milletvekili Göker, Bu iş bir kınama cezası ile geçiştirilemez. Tüm dünyanın takdir ettiği, önder saydığı ulu öndere yapılan bir hakaret bu kadar hafif bir cezayla geçiştirilemez diye konuştu.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024