Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1871 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2016 - 11:36

Cezaevindeki 6 PKKlı nasıl kaçtı?

Büyüt
Küçült
Cezaevindeki 6 PKKlı nasıl

Firari mahkûmlar arasında Bingöl M Tipi Ceza Ä°nfaz Kurumundan 25 Eylül 2013te tünel kazıp firar ettikten sonra yakalananların da yer aldığı öğrenildi.   Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevinden 6 PKKlının firarıyla ilgili sosyal medyadaki çeÅŸitli hesaplarda kaçanların kimlikleri paylaşıldı. Buna göre 6 PKKlıdan 3ünün, 25 Eylül 2013 tarihinde Bingöl M Tipi Cezaevinden tünel kazarak kaçan 18 kiÅŸiden yakalananlar arasında bulunan Diyar Kaydu, Osman Kılıç ve Devrim Kavak olduÄŸu ileri sürüldü. DiÄŸer 3 firarinin kimliÄŸinin de UlaÅŸ Arslan, BeÅŸir Arcagök ve Ramazan Arslan olduÄŸu yer aldı.   Ä°lgili Haber Diyarbakırda 6 mahkum firar etti   Firar edenlerin fotoÄŸrafları ve katıldıkları eylemler de sosyal medyadaki bazı hesaplardan paylaşıldı. BeÅŸir Arcagökün, Diyarbakır- Silvan karayolunda polis servis aracına yönelik düzenlenen ve 6 polisin yaralandığı saldırıyı gerçekleÅŸtirdikten sonra çatışmada yaralı yakalandığı belirtildi.
10 ŞİPHELÄ° SORGUDA   Olayın ortaya çıkması üzerine Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Ramazan Solmaz, cezaevinde incelemelerde bulundu. Firarilerin yakalanması için geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlatılırken, çevre ildeki güvenlik birimlerine de bilgi verildi. Olayla ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturmada gözaltına alınan 10 kiÅŸi, şüpheli sıfatıyla emniyette sorgulanıyor.   ÇARÅžAFLARI BAÄžLAYIP...   Firar eden 6 mahkumun bitiÅŸik 2 koÄŸuÅŸta kaldığı ve havalandırmaya çıktıkları yerde, yatak çarÅŸaflarını birbirine baÄŸlayıp 5 metrelik duvarı aÅŸtıkları ve yağışlı havadan yararlanıp gece sürünerek kaçtığı belirlendi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024