Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2476 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Cezaevinde isyan çıktı! Koğuşu ateşe verdiler

Büyüt
Küçült
Cezaevinde isyan çıktı! Koğuşu ateşe
Güncel Haberleri › Cezaevinde isyan çıktı! Koğuşu ateşe verdiler haberi

İzmitte T Tipi Cezaevindeki bir koğuşta kalan mahkumlar iddiaya göre nakillerinin yapılmadığı gerekçesiyle koğuştaki eşyaları ateşe verdi.

DHA İlgili Videolar
Cezaevinde isyan çıktı! Koğuşu ateşe verdiler

Kandira yolunda daha önce yaptırılan bazı siyasi ve organize çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevinin karşısında yaptırılan ve cezaevi kampusünü dönüştürülen T tipi cezaevinde saat 21.00 sıralarında olaylar çıktı. A 28 koğuşunda kaldıkları belirtilen adli suçlular, iddiaya göre başka cezaevlerine yapılması gereken nakillerinin gecikmesi nedeniyle bağırıp slogan atarak içerideki yatak, battiye ve yorganları ateşe verdi. Olay üzerine cezaevinde alarm verildi. Güvenlik önlemleri arttırılırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de cezaevine giriş yaptı.

Yol kenarından bakıldığında cezaevinde alev ve duman görünmemesine rağmen itfaiye ekiplerinin duvarların arkasındaki binalarda söndürme çalışmaları yaptığı belirlendi. Olayda herhangi bir yaralanan olmazken, yangın çıkaran koğuştaki mahkumlarla görüşmelerin başladığı belirtildi. 

OLAYLAR SONA ERDİ, 3 MAHKUM DUMANDAN ETKİLENDİ

Kandıra T Tipi Cezaevi deki olayda saat 22.45 sıralarında sona erdi. Koğuşları ateşe veren mahkumların başka cezaevlerine nakillerinin kısa sürede tamamlanmasına tepki olarak gerçekleştirdikleri belirlenen olayla ilgili görüşmeler sonunda mahkumların ikna edildiği belirtildi. İlerleyen saatlerde Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğanda cezaevine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

3 MAHKUM DUMANDAN ETKİLENDİ

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, çıkışta gazetecilere üç mahkumun dumandan etkilenerek tedavileri için hastaneye götürüldüğünü söyledi. Kaymakam Erdoğan, konuyla ilgili detaylı açıklamanın ise yarın (Pazartesi) Cumhuriyet Başsavcısı tarafından yapılacağını belirtti.

Cezaevi çevresindeki güvenlik önlemleri normale dönerken, itfaiye ve sağlık ekipleri de cezaevinden ayrıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024