Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2249 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 11:19

Cezaevinde falaka iddiası!

Büyüt
Küçült
Cezaevinde falaka

Evli ve 1 çocuk babası Hakan Tırman, 3 yıl önce Cinayete yardım ve yataklık suçundan tutuklandı. Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna konulan Tırmana yargılandığı davada 6ı yıl hapis cezası verildi. Çeşitli suçlardan sabıkalı Tırmanın geçen cuma günü koğuşta yapılan aramada bulunan bir bıçak nedeniyle gardiyanlar tarafından falakaya yatırıldığı öne sürüldü.  Tırmanın ev kadını ablası İlknur Tırman, şunları anlattı:

Geçen Cuma günü kardeşimi ziyaret etmek için cezaevine gittim. Yanıma terlikle güçlükle yürüyerek geldi. Ayaklarına baktığımda altının morluklar içinde ve şiş olduğunu gördüm. Bana koğuşta bıçak bulunduğunu, bu nedenle; gardiyanların kendisini odaya götürüp, falakaya yatırdıklarını söyledi. Kardeşim gördüğü işkence yüzünden yürüyemez hale gelmiş, rapor almaması için hastaneye de göndermiyorlarmış. Kardeşim suç işlemiş olabilir ama işkenceyi hak etmiyor.

İlknur Tırman, kardeşine işkence yapanların cezalandırılmasını isterken, Adalet Bakanlığına konuyla ilgili dilekçe gönderdiğini söyledi. Tırman, Avukatımız aracılığıyla da Denizli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Cezaevleri suç işleyen kişileri topluma kazandırması gereken yerler, işkence yapılacak yerler değil diye konuştu.

Ramazan ÇETİN / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024