Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1581 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2016 - 10:46

Cevizlibağda bir minibüs alev alev yandı

Büyüt
Küçült
Cevizlibağda bir minibüs alev alev

Orhan Karacanın kullandığı 34 BA 4069 plakalı personel servisi Cevizlibağ mevkiine geldiğinde motor kısmından yanmaya başladı. Karaca, aracı sola çekerek yangına müdahale etmeye çalıştı. Yoldan geçen bazı sürücüler de yangın tüpü ile Karacaya yardım etti. Bu sırada ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen alevlerin ardından aracın motor kısmının tamamen kullanılmaz hale geldiği görüldü.

Yangın nedeniyle D-100 yanyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik polisleri itfaiyenin çalışmaları sırasında trafiği kontrollü olarak verdi. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis olayla ilgili olarak araştırma başlattı. Karacanın servise yeni çıktığı, minibüsün içinde kendinden başka kimsenin olmadığı öğrenildi.

DHA- Zeytinburnu - ERHAN TEKTEN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024