Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1716 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2015 - 12:24

Cem Küçük: Ahmet Hakanı tehdit etmedim, ironi yaptım!

Büyüt
Küçült
Cem Küçük: Ahmet Hakanı tehdit etmedim, ironi

Star yazarı Cem Küçükün, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan hakkında İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun cümlesinden ötürü geçen 14 Ekimde şüpheli sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. Küçük, bu cümlesinin tehdit değil, benzetme ve mecazi anlamda kullanılmış söz olduğunu iddia etti.   Radikalden İsmail Saymazın haberine göre; Bu cümlenin geçtiği Şizofrenik ve PKK lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan başlıklı yazısı için de ironik anlamdaki cümleler diyerek, kendisini savundu. Küçük, ifadesinde, kendi gazetesinde yayınlanan, Gezi Parkı gösterileri sırasında Kabataşta türbanlı kadına saldırıldığı yönündeki haberin de kurgu olduğunu belirtti.    

İRONİ YAPTIM   Star yazarı Cem Küçük, 14 Ekimde Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığında alınan ifadesinde, Ahmet Hakanı geçmişte dünya görüşü bakımdan kendilerine yakın gördüğünü ancak Hakanın Hürriyete geçtikten sonra görüş değiştirdiğini ifade etti. Küçük, Şizofrenik ve PKKlı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan başlıklı yazısını, İronik anlamdaki cümleler diye savundu. Hakanın, kendisin hakkında suçlayıcı mahiyetteki yazılar yazdığını ileri süren Küçük, Kendisinin yapmış olduğu eleştiri eylemlerine yönelik biz de kendisini sert bir şekilde eleştirdik dedi.   Küçük, kendi yazısında yer alan İstersen seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun cümlesinin tehdit değil, benzetme olduğunu öne sürerek, (Bu cümlem) kendisinin doğrudan can güvenliği can güvenliği açısından hedefleyerek tehdit kastıyla söylenmiş bir cümle değildir. Burada benzetme yapılarak yazılmış, kesinlikle ölümle tehdit kastedilerek yazılmış bir yazıdeğildir. Bir nevi mecazi anlamda kullandığım bir cümledir dedi.

  KABATAŞ HABERİ KURGUYDU   Küçük, ifadesinde, Gezi Parkı gösterileri sırasında Kabataşta türbanlı bir kadının göstericiler sırasında tartaklandığı yönünde kendi gazetesinde çıkan haberi de eleştirdiğini belirterek, O dönem kendi gazetem dahil, bunun bir kurgu olduğunu ve bunun iyi yönetilemediği yönünde eleştirel bir yazı yazdım dedi. Bu yazıdan sonra bile Ahmet Hakan tarafından Susurluk bozuntusu ve köşe yazısıyla mafyacılık yapan ifadeleeriyle eleştirildiğini iddia eden Küçük, Karşılıklı yazılarımız ele alındığında asıl kendisi tarafından hedef alınan ve saldırılan kişi benimdir. Yazımın sert eleştiri olarak algılanıp basın özgürlüğü kapsamında ifade özgürlüğü değerlendirilerek, takipsizlik verilmesini talep ederiz dedi.

  Avukat Gilmore: Hakana saldırıdan da sorgulanmalı   Hakanın avukatı Aslı Kazan Gilmore, Cem Küçükün ifade verdiği gün Starda yayınlanan Aydın Doğanın maymununun organize suçları başlıklı bir yazı kaleme aldığını ve bu yazısında, Fethullahçı terörist kimliğe sahip savcıları bana azmettirmeye çalışıyor dediğini hatırlattı. Küçükün bu yazısıyla savcıları da baskı altına almaya çalıştığını ifade eden Gilmore, Bu şahsın Ahmet Hakana yönelik saldırı soruşturmasında da ifade vermesi gerekiyor. Savcıların böyle bir baskıya boyun eğmeyeceklerine inanıyoruz, inanmak istiyoruz dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024