Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2111 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2015 - 10:18

Çarşaflı soyguncu Donanmada çalışıyormuş

Büyüt
Küçült
Çarşaflı soyguncu Donanmada

Kocaelinde geçtiğimiz kasım ayında Gölcük Halk Bankası Şubesine girerek, banka çalışanlarını ve müşterileri rehin alan soyguncu 6 saatlik operasyon sonucu yaralı olarak ele geçirilmişti. Soruşturması çok yönlü sürdürülürken, olayın örgüt bağlantılı olduğuna dair bulguya ulaşılmadığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında bankada rehin alınanların ifadesi tamamlandı.

7 KURŞUNLA VURULAN İ.İ 1 AYDIR YOĞUN BAKIMDA

Olayda 7 kurşun alan soyguncu İ.İ.nin bir aydır yoğun bakımdan çıkamadığı, şuurunun kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Soruşturmada eşinden ayrı yaşayan soyguncu İ.İnin maddi durumunun iyi olduğu, tespit edildi. Soyguncu bankaya girip 800 bin lira para istemişti.

DONANMA KOMUTANLIĞINDA ÇALIŞIYOR

Vatanın haberine göre Donanma Komutanlığında mühimmat deposunda çalışan İ.İ.nin olayda kullandığı bomba düzenekleri ve silahın kriminal raporlarının çıkması bekleniyor. Öte yandan soyguncu İ.İ.nin bankaya 500 metre ilerde bulunan E-130 devlet karayolu üzerinde bir araçtan inerek bankaya yürüyerek geldiği belirlendi.

4 REHİNE 6.5 SAAT SONRA KURTARILMIŞTI

Kocaeli Gölcük Halk Bankası Şubesine çarşaflı şekilde giren soyguncu İ.İ. bankadaki güvenlik görevlisini elindeki silahla etkisiz hale getirerek silahını almıştı. Üzerindeki bomba düzeneğini patlatırım diye banka müşteri ve görevlilerini rehin almıştı. Rehine alanlardan 4 kişi camdan atlayarak kaçarken 4 rehine ise 6,5 saat sonra yapılan operasyonla kurtarılmıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024