Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2702 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2016 - 12:41

Canlı bombanın akrabası konuştu: Apolitik biriydi

Büyüt
Küçült
Canlı bombanın akrabası konuştu: Apolitik

Ankarayı kana bulayan 13 Mart akşamı düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren 2 teröristten biri olduğu ileri sürülen Özgür Ünsalın Zonguldakta oturan ve ikisi de bankadan emekli olan babası A.S.Ü. ile annesi G.K.nın 2006da boşandıklarını söyledi.

Boşanmaları ardından G.K.nın oğlu Özgür Ünsal ile Ankaraya yerleştiği, baba A.S.Ü.nün de Ukraynaya gittiği belirtildi.

AMELİYAT OLAN BABASININ YANINDA GÖRDÜM

Özgür Ünsalın Zonguldakta oturan akrabası A.K., Özgürü yıllardan bu yana görmediklerini söyledi. Özgür Ünsalı en son 8 yıl kadar önce Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde ameliyat olan babasının yanında gördüğünü anlatan A.K., şöyle konuştu:

İlgili Haberİkinci canlı bombanın kimliği netleşti

KENDİ HALİNDE BİRİ GİBİ GELMİŞTİ 

Çok görüşmezdik. Hep dışarılarda okudu. 2 yıllık meslek yüksekokulu okumuştu. Babası ameliyat olduğunda ziyaret için gelmişti. En son o zaman görmüştüm. Görüştüğümüz biri değildi. O zamanda sadece Geçmiş olsun demiştim. Saf, kendi halinde biri gibi gelmişti bana. Apolitik bir yapısı vardı.

Bu olayları duyduğumuzda ilk önce Özgürün kayıp olduğunu duyduk. Sonra gazetelerden saldırıyla bağlantısı olduğunu duyduğumda şok oldum. Ben böyle bir şeye ihtimal veremiyorum.

 

 

BABASI UKRAYNADAYDI

Gazetelerde ismi geçen V.K. ile arkadaş olduğunu duydum fakat kadınla herhangi bir ilişki olup olmadığını bilmiyorum. Bir ara çalışmak için Ukraynaya babasının yanına gideceğini duymuştum. Şimdiye kadar ne siyasi ne de bir örgütle ilgili bağlantısını duymadım.

A.K., olaydan sonra polisin Özgürün annesinin ifadesini aldığını bildiğini, babasının da Ukraynadan Türkiyeye geleceğini duyduğunu söyledi.

Gürkay GÜNDOĞAN / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024