Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2106 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Ekim 2015 - 13:18

Çanakkalede tekne alabora oldu: 12 ölü

Büyüt
Küçült
Çanakkalede tekne alabora oldu: 12

Çanakkalenin Ayvacık İlçesinden Yunan adası Midilliye yola çıkan umut yolcularının içinde bulunduğu ahşap tekne, alabora oldu. Kaçakların telefonla yardım çağrısı üzerine bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekipleri, 25 kaçağı kurtardı. 12 kişinin ise cesedine ulaşıldı.

DENİZDE KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Teknede 48 ila 52 kaçağın bulunduğunun öğrenilmesi üzerine denizde arama kurtarma çalışması başlatıldı. Bu gece Ayvacıkın sahillerinden Yunan adası Midilliye geçmeye çalışan umut yolcularının içinde bulunduğu ahşap tekne, bir süre sonra saat 01.00de alabora oldu. Kaçakların telefonla Alo 158 hattından Sahil Güvenlik ekiplerine ulaşıp yardım istemesi üzerine ekipler, bölgeye hareket etti.

25 KAÇAK KURTARILDI

Denizden 25 kaçak kurtarıldı. Ayrıca 12 kaçağın cesedine ulaşıldı. Sahip Güvenlik ekipleri, sağ kalanların teknede 48 ila 52 arası kişinin bulunduğunu söylemesi üzerine bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ölenlerin sudan çıkartılan cesetlerinin Babakale Köyü Limanından karaya çıkarılacağı kaydedildi. Ayvacık Belediyesinin de bu nedenle limana çok sayıda cenaze aracı gönderdiği kaydedildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024