Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2515 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2015 - 06:36

Büyülü sese kurşun

Büyüt
Küçült
Büyülü sese
Güncel Haberleri › Büyülü sese kurşun haberi Ulusal bir televizyon kanalındaki Sesi çok güzel yarışmasında adını duyuran Diyarbakırlı Mutlu Kaya, evinde silahlı saldırıya uğradı. Sibel Canın veliahtı olarak da tanınan Türkiyenin büyülü sesi hastanede hayata tutunmaya çalışıyor.
Şeyhmus Çakan

Diyarbakırın Ergani İlçesinde bir okulun kantininde çalışan Mutlu Kaya, özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Sesi çok güzel isimli ses yarışmasına katılarak sesini duyurdu. Sanatçı Sibel Can, yarışma için keşfettiği 19 yaşındaki genç kızı Diyarbakırdan İstanbula getirdi. Sibel Can çalıştığı okulun kantininde ziyaret ettiği genç kızın annesine ‘Artık kızınız bana ait. Ona sahip çıkacağım dedi. İstanbuldaki yarışmaya katılan genç kız, sesiyle Türkiyeyi büyüledi ve milyonları ekran başına kilitledi. İşte o büyülü ses dün silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre Mutlu Kayanın oturduğu evin bahçesine gelen kimliği belirsiz kişi, pencereden içeriye tabanca ile ateş etti. Genç kız bir anda yere yığılırken silah sesini duyan Kayanın yakınları odaya koştu. Şakağına isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç kız, ambulansla Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Mutlu Kaya, daha sonra Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ölümle tehdit ediliyordu

Hayati tehlikesi bulunan Kayanın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Babası ve yakınları tarafından ölümle tehdit edildiği iddia edilen Kayanın vurulmasından sonra polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Genç kızın erkek arkadaşının da şüpheliler arasında olduğu öne sürülüyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024