Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2616 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Ekim 2015 - 11:23

Bursa Kapalıçarşıda büyük yangın!

Büyüt
Küçült
Bursa Kapalıçarşıda büyük

Bursada saat 02.28 sıralarında Kapalıçarşının Cumhuriyet Caddesine bakan Mobilyacılar Çarşısı bölümünde yangın çıktı. Yangın iş yerindeki ahşap malzemelerin kısa sürede alev almasıyla büyüdü. Yangına 30u aşkın, itfaiye aracı müdahale etti. Alevler saat 04.00 sıralarında Bedesten ve Yorgancılar Çarşısına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 35-40 mobilya dükkanı küle döndü.

İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğandan bilgi alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alevlerin kontrol altına alındığını, 40 civarında iş yerinin küle döndüğünü söyledi. Yangına kısa sürede müdahale ettiklerini anlatan Başkan Altepe Çok şükür tüm çarşıya sıçramadan kontrol altına alındı. Bursa 1958 yılında büyük bir yangın atlatmıştı. Hemen aklımıza o geldi. Şükür ki, kısa sürede yapılan müdahale ve tüm imkanların seferber edilmesiyle bir bölümde yangın kontrol altına alındı. Biz bütün çarşıyı elden geçirip yeniliyoruz. Mobilyacılar Çarşısını yenilememiştik. Yangından sonra kısa sürede yaraları sarıp bu bölgeyi de restore edeceğiz dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız da Cumhuriyet Caddesinde Başkan Altepe ile birlikte söndürme çalışmalarını izledi. Kapalıçarşıdaki kuyumcular ve Mobilyacılar Çarşısının civarındaki tüm esnaflar yangın haberiyle iş yerlerine koştular.

Haberin Videosu Bursa´da tarihi Kapalıçarşı´da korkutan yangınstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer37415,37415,201510,37415-372391.jpg,1, 0,Bursada tarihi Kapalıçarşıda korkutan yangın);

Esnaflar, yangının acısını yaşarken onları yine esnaf arkadaşları teselli ettiler. Söndürme çalışması sebebiyle çarşının tüm noktalarını dumanlar kapladı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili itfaiye ve polisin araştırması söndürme ve soğutma çalışmasının tamamen sona ermesiyle yapılacak.

Yangının elektrik kontağı ya da sigara izmaritinden çıkmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024