Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1197 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2022 - 06:09

Burhan Kuzu nun ölümüyle ilgili ŞOK İDDA!

Büyüt
Küçült
Burhan Kuzu nun ölümüyle ilgili ŞOK
AK Partili eski milletvekili ve anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu, iki sene önce hayatını kaybetmişti. CHP'li Veli Ağbaba, Kuzu'nun öldürüldüğünü iddia etti.

ki sene önce koronavirüsten yaÅŸamını yitirdiÄŸi açıklanan Prof. Burhan Kuzu hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

​CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Veli AÄŸbaba, TV42'de Sümenaltı programına konuk oldu. 

 

AÄŸbaba, Kuzu'nun kendi eceliyle ölmediÄŸini 'büyük bir kepazeliÄŸin kapatılması' için öldürüldüÄŸünü iddia etti.

"BENÄ°M Ä°DDÄ°AM..."
"Benim iddiam Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi. Büyük bir kepazeliÄŸi üstü kapatılması için öldürüldü" diyen AÄŸbaba, ÅŸöyle devam etti:

 

"ZindaÅŸti dediÄŸimiz Ä°ranlı uyuÅŸturucu baronu. Åžimdi yok ortalarda. Aliye Uzun isminde AKP'den birisi bir dergi çıkartıyor. Allah rahmet eylesin Burhan Kuzu ile de arkadaÅŸ olduÄŸu söyleniyor. Ä°çerisinde kadın var, fuhuÅŸ var, vs. her ÅŸey var. Sonra Burhan Kuzu hakime baskı yapıyor. ZindaÅŸti serbest bırakılıyor. Sonra savcı yeniden tutuklama kararı çıkartıyor, ZindaÅŸti yok. Aliye Uzun ile ilgili bu iddiaları Sedat Peker gündeme getirdiÄŸi zaman ne yaptı biliyor musunuz? 'Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz' diye basın açıklaması yaptı. Yaptığınız ahlaksızlığı örtmek için vatanı, bayrağı mı kullanacaksınız? 

Bir ÅŸey daha söyleyeyim Burhan Kuzu acaba öldü mü? Benim iddiam Burhan Kuzu kendi eceliyle ölmedi. Büyük bir kepazeliÄŸin üstü kapatılması için öldürüldü."

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024