Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2187 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mayıs 2015 - 20:28

Bülent Turandan Anneler Gününde sürpriz ziyaret

Büyüt
Küçült
Bülent Turandan Anneler Gününde sürpriz
Güncel Haberleri › Bülent Turandan Anneler Gününde sürpriz ziyaret haberi

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Av. Bülent Turan sürpriz bir şekilde AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Danişin annesi Ayşe Danişi gece evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Anneler günü kapsamında çeşitli programlara katılan Turan, gece Lapsekiye bağlı Dumanlı köyünde AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Danişin annesi Ayşe Danişi ziyaret etti. Elini öpüp anneler gününü kutlayan Turan, Ayşe Teyzenin hayır duasını aldı. AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Av. Bülent Turan “Annelerimizin bizim üzerimizdeki hakkı bir günle bir hediyeyle  ödenecek gibi değil. Onlar için bir  ömür versek haklarını ödeyemeyiz. Bu vesileyle başta Çanakkale olmak üzere tüm annelerimizin özel olan bugünlerini kutluyor, sağlık ve afiyet diliyorum. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Gecenin bu vaktinde milletvekilimiz, ağabeyimiz Mehmet Danişin annesi Ayşe annemizi evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladık” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024