Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2086 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2015 - 06:23

Bülent Arınç: Koalisyon felaket olur

Büyüt
Küçült
Bülent Arınç: Koalisyon felaket
Güncel Haberleri › Bülent Arınç: Koalisyon felaket olur haberi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir TV kanalında canlı yayında soruları yanıtladı.

Arınçın canlı yayında yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde; 

KENAN EVRENİN ÖLÜMÜ

Hayatın en büyük gerçeği ölümdür, en büyük adalet de ölümdedir.  Son aylardaki ağır rahatsızlığını bildikten sonra Kenan Evrenin vefatı kimseye şaşırtıcı gelmedi. Bugün hiçbir siyasi parti, hiçbir devlet kurumu taziye yayınlamadı. Ölümünü sade bir haber olarak verdi. Bunun şüphesiz bir sebebi var. Darbeci kimliği nedeniyle kimse taziye yayınlamamıştır. 

Ölünün arkasından münkünse kötü şeyler konuşmamak, varsa iyilikleri üzerinden konuşmak bir adettir. Ama buna mecbur olmadığınız zamanlarda, insan kendi düşüncelerini belki çok fazla dillendirmeden saklayabilir. Arkadaşlar bu konuyu soracak kimseyi bulamayınca, benim bulunduğum toplantıya pusu kurmuşlar, benden öncekiler u konuda konuşmayacağım demiş. Bizim de kötü bir huyumuz var, sorulduğu zaman bir cevap veriyoruz. 12 Eylül 1980 darbesinden mağdur bir insan olarak çok iyi şeyler söyleyemeceğimi ifade ettim. Büyüklerimizden duyduğumuz bir duayı tekrarladım..

AKTİF SİYASETE ARA VERECEK 

AK Parti in 2023 hedeflerine ulaşması için çalışacağız. Katkı vermeye devam edeceğiz, görev insanıyız biz. Bir plan yapmış değilim, bir hazırlığım da yok. 

Meclis Başkanlığım çok zorlu ve sıkıntılı geçti. 

Her konuda önce aklıma değil, vicdanıma bakarım. Ahlaka dayalı siyasi hayatı gerçekleştirirsek herkes fayda görür. 

DİYANET TARTIŞMASI

Eskiden Diyaneti kaldırmak isteyen parti kapatılıyordu. Sünni inançlara yönelik hizmetler edildiği iddiası yanlıştır. 

Alevilik, İslamın dışında bir anlayış değildir ki temsil edilsin. 

KOALİSYON BU ÜLKENİN SONU OLUR

Koalisyondan Türkiyeye hayır gelir mi? Hangi parti iktidara gelecekse tek başına gelmelidir. AK Partililer koalisyon lafını ağzına almaz. Koalisyon bu ülkenin sonu olur. Felaket olur.

KASET İDDİALARINI DEĞERLENDİRDİ

(MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşenerle ilgili kaset iddiaları ve Akşenerin Avukatımla hukuk yoluyla gereken cevabı vereceğim açıklaması sorulması üzerine)

Çok çirkin bir şey. Şaşırdığımızı ifade etmeliyim. Akşeneri 99lardan beri tanıyorum. Fevkalede ciddi, cesur, inançlı, ahlaklı, tertemiz bir anadolu çocuğudur. O Rumeli çocuğu olduğunu söylüyor, o da kabulümüzdür. Akşeneri çok sever ve takdir ederim. Akşeneri çok ahlaklı bir kişilik olarak biliyoruz. Akşenere yapılan bu iftirayı reddediyorum. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024