Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1716 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2015 - 10:08

Bugün saat 10.04te...

Büyüt
Küçült
Bugün saat

Resmi rakamlara göre 97 kişinin yaşamını yitirdiği Ankaradaki bombalı saldırılar protesto ediliyor. Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, saat 10:04te İstanbul Tıp Fakültesi Çapa Hastanesi girişinde anma eylemi gerçekleştiriyor.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu, da üyelerinin bulunduğu iş yerlerinde saat 10.04te bildiri okunacağını duyurdu. Çerkezoğlu, ortak etkinliğin ise Çapa Tıp Fakültesinde yapılacağını söyledi.

Anma eyleminin yapılacağı bir diğer adres ise katliamın yaşandığı Ankara Tren Garı önünde yapılacak. Buradaki anmaya ise, çeşitli siyasi parti, sivil toplum örgütü, sendika ve yurttaşların katılması bekleniyor.

Öte yandan, DİSK, KESK, TMMOB ve TTB, saldırının yapıldığı akşam yaptıkları ortak açıklamada, iki günlük grev kararı aldıklarını açıklamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024