Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2216 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ekim 2015 - 14:27

Bu tabelaya 190 lira ceza

Büyüt
Küçült
Bu tabelaya 190 lira

Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarında vazgeçilmezi olan esnaf ziyaretleri bu süreçte de devam ederken, İskenderun İlçesinin Dumlupınar Mahallesindeki sanayi sitesinde güneş enerji sistemleri imalatı yapan Davut Ünlü, AK Partili adayların ziyaret etmemesini istedi. Aynı zamanda SSKdan işçi emeklisi olan Ünlü, bunu da iş yerinin girişine bıraktığı üzerinde AKPli milletvekili adayları giremez yazılı tabela ile açıkça belirtti.

EMNİYETE İFADEYE GÖTÜRÜLDÜ

Tabeladan haberdar olan AK Partili Seyfi Dingilin başkanı olduğu İskenderun Belediyesinin zabıta ekipleri, İzinsiz tabela asmak suçundan tutanak düzenleyip Ünlüye 190 lira para cezası kesti. Zabıta ekipleri ayrıca, demirlerle caddeyi işgal ettiği gerekçesiyle de Ünlüye ihtarname bırakarak 2 gün içerisinde kaldırmasını istedi. Ardından da durumu polise bildirdi. İş yerine gelen polis tabelaya el koyarken, Davut Ünlüyü de savcının talimatıyla ifadesini almak üzere emniyete götürdü. Ünlü, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

BU HÜKÜMET EMEKLİ MAAŞIMA DAHİ GÖZ KOYMUŞTUR

Hiç kimseye bir zararının olmadığını, herhangi bir siyasi partiye de üye olmadığını belirten Davut Ünlü, şunları söyledi:

Benim hiçbir zaman bir parti görüşüm yoktur, olmadı. Çevredeki esnaf arkadaşlarımıza da sorabilirsiniz. Hiçbir partiye üye değilim taraftar da değilim. Ben devletçi bir insanım. Benim emekli maaşıma dahi bu hükümet göz koymuştur. Esnaf olduğum için maaşımdan Sosyal Güvenlik Destek Primi (SGDP) kesintisi yapıyor. Nasıl seveceğim bu insanları. Bunun için böyle bir yazıyı yazarak işyerimin önüne koydum.

Ufuk AKTUĞ /İ SKENDERUN (Hatay), (DHA)






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024