Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4041 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2015 - 13:51

Boğazın Boğasına Şefik Tetik Boks Salonunda tören

Büyüt
Küçült
Boğazın Boğasına Şefik Tetik Boks Salonunda

Boğazın Boğası lakabıyla bilinen eski boksör için ilk olarak Türkiye Boks Federasyonu tarafından Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksi içindeki Şefik Tetik Boks Salonunda tören düzenlendi. Törene, Samın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özaba ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç katıldı.

Ağır sıklet kategorisinde şampiyonluğa ulaşan ilk Türk boksör olan Samın Türk bayrağına sarılı tabutuna boks eldiveni konuldu. Sevenleri, dünyaca ünlü boksörün tabutu başında dua etti.

 

Haberin Videosu   Boğazın Boğası son yolculuğuna uğurlanıyor startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer38251,38251,201510,38251-382464.jpg,1, 0,Boğazın Boğası son yolculuğuna uğurlanıyor);

 

Samın, Almanyadan gelen eşi Funda ile kızları Defne ve Nilüfer törende gözyaşlarına hakim olamadı. Kariyerinde çıktığı profesyonel 35 maçın 31ini kazanan boksörün amcası Talat Sam, törende yaptığı konuşmada, çok üzgün olduklarını dile getirerek, Sinan her şeyden önce insandı. Bizden desteğini esirgemeyen devlete ve Sinanı son yolculuğunda yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özaba ise şampiyon boksörün kariyerini tekrar tekrar anlatmaya gerek olmadığını vurgulayarak, Bakanlık birimlerimiz gerekli desteği vermeye gayret gösterdiler. Bu aşamadan sonra dua etmemiz gerekiyor. Sevenlerine, ailesine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun ifadelerini kullandı. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç de hastalıkla mücadele ettiği dönemde Samla ellerinden geldiği kadar ilgilenmeye çalıştıklarını belirterek, Bir eksiğimiz varsa ailesinden özür dileriz. Büyük bir boksördü. Türk boks tarihinde ağır sıklette yeri doldurulamayacak ünlü bir sporcuydu diye konuştu. Konuşmaların ardından Sinan Şamil Samın naaşı, sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı. Samın cenazesi, Kocatepe Camisinde öğleyin kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilecek.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024