Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2161 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2015 - 20:10

Bodrumda tacizciyi esnaf böyle yakaladı

Büyüt
Küçült
Bodrumda tacizciyi esnaf böyle
Güncel Haberleri › Bodrumda tacizciyi esnaf böyle yakaladı haberi

Bodrum Çarşı Mahallesinde genç bir kadını taciz eden ve sonrasında kaçan şahıs, esnaflar tarafından yakandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece de tutuklandı.

Ä°HA Alınan bilgiye göre 1992 doÄŸumlu M.G., Yeniköy Mahallesi civarından itibaren yoga eÄŸitmeni olan D.T. ve arkadaşını takip etmeye baÅŸladı. Kendilerini takip eden M.G.yi fark eden kadınlar kalabalık olan Çarşı Mahallesine girerek yürümeye devam ettiler. Kadınların ara sokaÄŸa girmesini fırsat bilen Murat G. Genç kadınlardan D.T.ye sözlü ve fiziksel tacizde bulununca D.T. bağırarak yardım istedi.   D.T.nin çığlıkları üzerine kaçmaya baÅŸlayan M.G.yi Çarşı esnafları yaklaşık 50 metre sonra 7inci sokakta kıskıvrak yakaladı. Kaçamaya çalışırken bazı esnafların gözlük ve hediyelik eÅŸya standlarını deviren M.G.yi sımsıkı tutan bir esnaf polis ekipleri gelene kadar ÅŸahsı bir an olsun boÅŸ bırakmadı.   M.G. Kendisini tutan esnafa bir ÅŸey yapmadığını söylese de esnaf polisler gelene kadar ÅŸahsı tutmaya devam etti. Olay yerine gelen AsayiÅŸ Büro ekipleri M.G.nin üst aramasını yaptıktan sonra maÄŸdur bayanlarla birlikte ifadelerini almak üzere AsayiÅŸ Büro AmirliÄŸine götürdü. Burada ilk iÅŸlemleri yapılan ÅŸahıs çıkarıldığı adli makamlarca ‘cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklandı.   Cezaevine gönderilmeden önce saÄŸlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesine götürülen M.G. Hastane çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere de küfürler savururken, bir firmada klimacı olarak çalıştığı öğrenilen şüphelinin sözlü ve fiziksel tacizde bulunduÄŸu iddia edilen olayda, “PiÅŸmanım, Åžeytana uydum” dediÄŸi öğrenildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024