Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2016 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2016 - 16:35

Bir kara haber de Nusaybinden

Büyüt
Küçült
Bir kara haber de

Mardinin Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi şehit oldu.

Asker ve polisin ortak düzenlediği operasyonda İpekyolu üzerinde bulunan tanklar, Fırat Mahallesi ve Dicle Mahallesinde bulunan barikatlara top atışları yapıyor. Bölgede şiddetli patlama ve ağır silah sesleri duyulurken, İpekyolu üzerinde bir iş yerinin de yandığı görüldü.

İlgili Haber Diyarbakırda 1 Özel Harekat Polisi şehit oldu


İlçenin Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle, Yenişehir ve Zeynelabidin Mahallelerinin cadde ve sokaklarında kazılan 200ü aşkın çukur ve barikatlara 10 tonun üzerinde patlayıcının yerleştirildiği belirtilirken, yaklaşık 300 silahlı PKKlı teröristin bulunduğu ileri sürülüyor.
 
BAŞINDAN VURULARAK AĞIR YARALANDI, KURTARILAMADI

İlçenin Dicle ile Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir özel harekat polisi başından vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polis, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

İlgili Haber Kandil ve Gara vuruldu, 45 terörist öldürüldü



GENELKURMAY: 16 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ


Bu arada Genelkurmay Başkanlığı, Hakkarinin Yüksekova İlçesinde gerçekleştirilen operasyonda dün 1 PKKlı teröristin teslim olduğunu bildirirken, operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısını 16 olarak açıkladı.

Genelkurmayın açıklamasında ayrıca Mardinin Nusaybin İlçesinde devam eden operasyonda 1 PKKlı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki Önemli Yurtiçi Olaylar bölümünde yer alan 14 Mart gününe ait bilgiler şöyle:

* Mardin / Nusaybinde devam eden operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı üçtür.) bir tabanca, iki av tüfeği ele geçirilmiş, yedi el yapımı patlayıcı imha edilmiştir. (Operasyonda, toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı sekizdir.)

* Hakkri / Yüksekovada icra edilen operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist teslim olmuştur. (Operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 16dır.)

* Irak / kuzeyi, Kandil barınma alanındaki hedeflere yönelik olarak icra edilen hava harektında; 45 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, bir silah deposu ve iki adet Katyuşa silahı imha edilmiştir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024